Monday, 21 February 2011

:: susah nak tido ::

Posted by heyitsme_iedah at 01:03
errmm,kenapa malam ni mata aku susah nak pejam...lagi ligat ada la..payah aih lagu ni..


esok keja la wahai cik mata..kalau tak tido sekarang kang esok pagi payah nak bangun..pastu pagi-pagi kat ofis mula la mengantuk,keja dok menguap...=,="


tiap-tiap hujung minggu dah biasa camni,so bila ahad malam mesti ada penyakit susah tido..huhu..

mata oOoo mata...sila la pejam yer...

tapi cik mata ni jadi lagi payah nak pejam bila che ahmad tu dok online time malam-malam ni...mula la dok mengada-ngada cik mata ni nak stay up konon nak teman che ahmad tu online..padahal che ahmad tu sikit pun tak pandang hang weyy...


tapi cik mata ni degil,tak mau dengar cakap..so,dia pun dok sibuk stay up dengan che ahmad tu..payah sungguh orang tak dengar cakap ni..yang che ahmad pun satu mmg satu kalau dua pyh pulak kn time-time ni la dia nak online..saja la tu..


okeh la,aku coba tuk bagi cik mata ni tutup,kalau tak mau jugak maka dengan ini cik mata akan terus teman che ahmad beronline...huhu..esok mesti keja dok menguap jer..

moga-moga che ahmad cepat sikit tido naa malam ni jangan jadi macam malam semalam pulak..payah-payah..hoho..



p/s: nak mata chantek,sila tido dengan kadar yang cukup pada waktu malam setiap hari..selamat mengamalknnyer pun naaa...

0 comments:

 

sesuatu mengenai kehidupan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device