Sunday, 27 February 2011

:: Tiru Gaya Seseorang ::

Posted by heyitsme_iedah at 16:45
kali ni pun aku nak share video jugak..
video ni aku terjumpa time aku dok godek-godek AJL 25 punyer website aritu..
memang mantap plus kreatif gak dorang ni...
plus sengal-sengal ubi yang buat tu..
hahhahahha..

okehh,untuk pengetahuan mereka ni buat macam ni untuk sertai satu pertandingan "Tiru Gaya Artis" sempena AJL 25 aritu..then dorang ni menang pulak pertandingan tu..dorang sebenarnyer tiru gaya misha omar time AJL yang lepas masa nyanyi lagu Pulangkanlah...

jom tengok video ni..enjoy okehh...hehehe
video

 

sesuatu mengenai kehidupan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device